[...] około 760 kcal Drugie śniadanie kefir płatki musli z owocami suszonymi Wartość energetyczna posiłku wynosi około 250 kcal Obiad Pierś kurczaka z ryżem- bez smażenia (ok.150g) surówka z marchewki ekler szklanka soku grapeifruitowego Wartość energetyczna posiłku wynosi około 820 kcal Podwieczorek 10 sztuk suszonych śliwek 10 migdałów Wartość [...]
[...] Jagłko 19 / 36 / 92 / 772 Posiłek II: Jaja kurze całe (2szt.) 120g (?) Tuńczyk w oleju 100g Pomidor 40 / 19 / 1 / 335 Posiłek III: Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150 Ryż brązowy 100 Swieze warzywa / salatka z sloika / kiszona kapusta / warzywa na patelni - brak konkretnych pomysłów, cos z tego na pewno, mysle że nawet kazdego dnia [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] przy każdym posiłku staram sie jesc sporo, napewno z biegiem czasu rozpisze sobie diete ale na ta chwile napisze Wam jak jest - 4:50 pobudka > porcja białka WHEYa 30-40g + 150-200ml mleka 0,5% fat - 5:25 wyjście do pracy > I posiłek : 1x baton MatrixPro32 - 6:00 praca / kawa lub 1x kapsułka TREC CAFFEINE 200 - 9:00 przerwa / II śniadanie : [...]
[...] 20 g // Jak to polaczyc ? jakiegos omleta zrobic czy jak ? II Śniadanie 9.00 Chleb żytni pełnoziarnisty 210 g Pierś z kurczaka 150g Masło orzechowe 10 g // Piers smazyc i na kanapki czy jak ? Dynia, pestki 10 g Obiad 12.30 Makaron [...]
[...] Śniadanie - 4 jajka (jajecznica) + kromka ciemnego pieczywa II Śniadanie - jogurt pitny, kefir + jabłko/ pomarańcza Obiad - 50 g białego ryżu (lub kasza, ryż ciemny) + 150 g mięsa z piersi kurczaka II większy posiłek - 150 g gotowanych warzyw + 150 g mięsa z piersi kurczaka Podwieczorek - to samo co przy drugim śniadaniu Kolacja - 100 g [...]
[...] ? W pracy jest to łatwe do doniesienia i zjedzenia. Czasem pieczywo zamienione będzie ryżem białym/brązowym/makaronem. 12:30 I-szy obiad 323 kcal, 25 g b, 17 g tł, 18 g w 150 g ziemniaków 100 g mięsa, tj schab surówka kompot Standardowy obiad stołówkowy, czasem schab, kurczak, jakaś pieczeń, pulpety, ryba itp. Jak widać marny i tu co byście [...]